Darso - Penganten Anyar

Panganten anyar diuk ngarendeng

Meunang dangdan direnceng-renceng

Engeus biasa da ilaharna

Pada ngagonjak Kusarerea

Dina poe harita

Manehna keur bahagia

Tepak toel geugeut pisan

Dunia asa nu duaan

Dina poe harita

Manehna keur bahagia

Tepak toel geugeut pisan

Dunia asa nu duaan

Panganten anyar diuk ngarendeng

Meunang dangdan direnceng-renceng

Engeus biasa da ilaharna

Pada ngagonjak Kusarerea

Dina poe harita

Manehna keur bahagia

Tepak toel geugeut pisan

Dunia asa nu duaan

Dina poe harita

Manehna keur bahagia

Tepak toel geugeut pisan

Dunia asa nu duaan

Artist darso Genres Pop