Darso - Hayang Kawin

Hayang Kawin win win win hayang kawin

Geus teu tahan mang tauntaun bubujangan

Hayang Kawin win win win hayang kawin

Geus teu kuat beurang peuting duh ngajablay

Era ku tatangga eujeung babaturan

Loba nu nyeletuk cenah kuring bujan galapuk

Isin ku pa RT isin ku pa RW

Sering ngalelewe cenah teu payu ka awewe

Hayang Kawin win win win

Hayang kawin euy..

Ema.. Bapa.. Cing pangneangkeun jodo

Kuring embung boga titel jomblo

Ema.. Bapa.. sok pangmilihkeun calon

Asal ulah urut ucing garong

Keun bae randa ema

Randa bengsrat anyar pegat ema

Komo parawan ema

So pasti paten

Masih disegel masih disegel

gel.. gel.. gel.. gel..

Artist darso Genres Pop