Bah Dadeng - Seungit Kembang

Lirik Seungit Kembang - Bah Dadeng

Seungit kembang natangkalna

Nuneunggang dina mumunggang

Oyag da kaanginan sengitna hihiliwiran

**

Eta rupi hiji kembang

Sawarna bodas moncerang

Nyacas mangka mapaesan

Nyambuang angin-anginan

Ulah rek layu najan jarang kahujanan

Ulah rek nguguran

Ulah rek pundung najan raga mah paangang

Batin teteup nyarengan

Seungitna kembang-kembang kacinta

kaendahan nu kantos kasorang

Sengitna kembang-kembang kaasih

kiwari ngaitna ati.. ngaitna ati

Duh geulis hamu rek lami simanjang silaturahmi

Masih wangi sengit kembang

Back**

Artist Bah Dadeng Genres Pop