Bah Dadeng - Langlayangan Bodas

Lirik Langlayangan Bodas - Bah Dadeng

Luhur ngapung ngawang-ngawang

Manteng tarik kababawa anggin

Ngalayang mapakan mega

Langlayangan nu bodas samar katinggal

**

Ukur cacap saharita

Pegat tina tali timbana

Ngalayang mapakan mega

Langlayangan nu bodas kapaksa pisah

Reff

Langlayangan bodas pegat talina

Nyangsang muragna duka di mana

Langlayangan bodas pegat talina

Ragana pisah jeung nyawa

Langlayangan bodas lepas kapakan

Nyangsang muragna duka di mana

Langlayangan bodas lepas kapakan

Ragana pisah jeung nyawa

Ulah langlayangan bae

Anteung diri lain ka gusti

Ulah langlayangan bae

Anteung raga kaiwal dosa

Back**

Artist Bah Dadeng Genres Pop