Bah Dadeng - ireum Hideung

Lirik Sireum Hideung - Bah Dadeng

Sireum hideung nu gasrek

Mareuntas cadas

Tembong aya nu dijugjug

Cenah rek manjangkeun hirup

**

Sireum hideung marapay

Na belah batu

Katindihan rengang hawur

Tembongna teu walakaya

Reff

Sireum hideung

Ngaraleut aleut-aleutan

Neangan keur pamuntangan

Neangan panyalingdungan

Sireum hideung

Ngaraleut aleut-aleutan

Neangan keur pamuntangan

Neangan panyalingdungan

Sasat menta pangakuan

Geusan hirup kurit walatra

Sasat menta pangakuan

Geusan hirup kurit walatra

Back**

Artist Bah Dadeng Genres Pop