Bah Dadeng - Cimata Cinta

Lirik Lagu Cimata Cinta - Bah Dadeng

Mega hideung nu alum semu nu nguyung

Langit angkeub hideung taya bengras deui

Duh gusti kanyeri teu euih euih.

Cipanon kacinta maseuhan teu kendat raat

***

Pasusubuh ngaririncik hujan leutik

Lir mareungan ceurik ati nu keur gering

Duh geulis kanyeuri teu euih-euih

Cipanon kacinta maseuhan teu kendat raat

Reff

Na iraha langit caang

Na iraha anjeun datang

Na iraha langit caang

Na iraha bagja datang

Rasa ka asih teu leugit-leungit

Rasa kasono hese pohona

Rasa kameulang teu ilang-ilang

Rasa kacinta ngamuara jero dada

Back***

Artist Bah Dadeng Genres Pop