Asep Darso - Kapok

Lirik Lagu Kapok - Asep Darso

**

Teu cara waktu harita

Cenah moal rek sulaya

Moal arek lanca linci

Komo deui jalir janji

Sabulan geus babarengan

Katingali rada sumbang

Mimiti leeh cintana

Nyakitu deui janjina

Reff

Matak asa rada kapok

Moal bobogohan deui

Sanajan aya nu montok

Kuring arek tahan diri

Matak asa rada kapok

Moal bobogohan deui

Sanajan aya nu montok

Kuring arek tahan diri

Ceuk beja cinta teh endah

Loba pisan nu nyarita

Tapi keur diri kuring mah

Cinta teh aib tungtungna

Back**

Back to reff

Artist asep darso Genres Pop