Asep Darso - Gunung Puntang

Lirik Gunung Puntang - Asep Darso

Geulis akang kabandang

Kasalira sanaos nembean teupang

Pateupang ukur salangkung

Di handapeun gunung puntang

**

Kacipta salira nuju gugupay

Dikanggangan basa akang arek mulang

Akang mulang mawa hate nu honcewang

Sok sieun urang henteu deui teupang

Di gunung puntang urang tepung nu munggaran

Sok sanajan tepang ngan sakeudapan

Tapi hate makset lir anu kapelet

Di gunung puntang mawa rasa mika melang

Di gunung puntang urang tepung nu munggaran

Sok sanajan tepang ngan sakeudapan

Tapi hate makset lir anu kapelet

Di gunung puntang mawa rasa mika melang

Back**

Artist asep darso Genres Pop