Asep Darso - Bebende

Lirik Lagu Bebende - Asep Darso

**

Duh bebende bebende anu ayeuna

Matak nineung matak nineung sagalana

Mun keur ambeuk matak nineung camberutna

Mun keur bageur matak nineung ku nyaahna

Duh bebende bebende anu ayeuna

Matak nineung matak nineung sagalana

Mun keur seuri matak nineung ku lucuna

Mun keur ceurik nineung ku goreng patutna

Reff

Reseup ku goreng adatna

Sok mawa kareup sorangan

Reseup ku sae adatna

Mun gajihan loba pisan pamentana

Duh bebende bebende anu ayeuna

Matak nineung matak nineung sagalana

Mun keur imut matak nyeblak karasana

Mun keur sono remen sok ngajak bobona

Back**

Artist asep darso Genres Pop